Ekovillan puhallus­asennusta Porissa

CE-merkittyjen EkovillaEkovilla-tuotteiden avulla mahdollistat itsellesi hyvän ja lämpimän elämän hengittävässä, ekologisessa kodissa. Tämän kestävän lämmöneristeen ansiosta käytössä ovat monipuoliset ratkaisut tehokkaaseen ja kestävään eristämiseen. Eristys mahdollistaa hengittävät rakenteet, jotka kuivuvat turvallisesti molempiin suuntiin - lämmitätpä sitten talvella tai jäähdytät kesällä.

Ota rohkeasti yhteyttä - me asennamme puhallettavat Ekovilla-tuotteet Porin ja Pohjois-Satakunnan alueella. Tutustu villan­asennus­palveluumme sekä lue lisää myös Ekovillan omilta kotisivuilta.

Tuotteet

Puukuidusta valmistettava Ekovilla-puhallusvilla on aidosti suomalainen tuote. Puhallusvilla täyttää pienimmätkin kolot tehokkaasti ja sen eristyskyky on erinomainen hengittävyydessään.

Lämmin koti

Lämmöneristeiden tehoa mitataan normaalisti vain teoreettisin lämmönjohtavuusarvoin. Ekovillan eristeissä mukana ovat muutkin lämpimyyteen vaikuttavat ominaisuudet - tähän pystyy vain luonnollisella tavalla toimiva eristekuitu, sillä toimivimmat ratkaisut lämmöneristämiseen tulevat nimenomaan luonnosta. Käyttämissämme tuotteissa materiaali on luonnosta tulevaa puukuitua, jonka sisällä on solukko. Se sisältää runsaasti ilmaa ja muodostaa näin tehokkaan, kuohkean lämmöneristeen. Hengittävä eriste tasaa huoneilman kosteutta ja on ominaisuuksiltaan ilmanläpäisevää.

Hengittävä koti

Kun talosi hengittää, kestää se hyväkuntoisena pitkään - puupohjaisista materiaaleista valmistetut puurakennukset ovat kestäneet hyväkuntoisina jopa satojen vuosien ajan. Ekovillan avulla eristät turvallisesti, sillä tuotteillamme voidaan tehdä eristerakenne ilmansulkuineen ja tuulensuojineen sama-aineisena puukuituisista materiaaleista. Näin mihinkään ei tule pintoja, jolle ilman vesihöyry voisi tiivistyä vedeksi. Tällä tavoin vältetään esimerkiksi homeongelmat, jotka uhkaisivat talosi ja perheesi hyvinvointia tulevaisuudessa.

Ekologinen koti

Tuotteet valmistetaan luontoa säästäen puukuidusta, ja itse valmistusprosessi kuluttaa todella vähän energiaa. Valmis eriste sitoo puukuiduissa olevan hiilen itseensä koko käyttöiäkseen, näinkin pienentäen asumisen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä. Jos rakennus puretaan, voidaan tuotteet uusiokäyttää sellaisenaan lämmöneristeiksi tai laimentaa maanparannusaineiksi.

Muistathan hyödyntää koti­talous­vähennyksen!

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennystä 2000 €/hlöä kohden (4000 €/talous).
TUTUSTU LISÄÄ »

Ekovilla

Porilainen Rakennuspori Eristyspalvelut Oy tuntee lämmöneristämisen salat, Rakennuspori Ky uudisrakentamisen. Nopein tapa saada yhteyttä on soittamalla, mutta halutessasi voit myös lähettää sähköpostia tai pyytää tarjousta alla olevalla lomakkeella.

Yhteystiedot

Rakennuspori Eristyspalvelut Oy
Nyrhintie 12, 28760 Pori
(Uusiniityn teollisuusalue)
Y-tunnus: 2294488-9

Yhteyshenkilöt

Harri Laine, puh. +358400767952
harri.laine@rakennuspori.com
Mika Isokytö, puh. +358405963335
mika.isokyto@rakennuspori.com

LuotettavaKumppaniyritys