Lisäeristys vaikuttaa lämmitys­kustannuksiin

Rakennuksen lisäeristys parantaa talon lämmönsäätelyä ja ilmatiiviyttä. Näin ollen lisäeristäminen tekee rakennuksesta energiatehokkaamman, minkä näet selvänä säästönä lämmityskuluissa. Lämmitysenergian hinnan noustua säästöt näkyvät arjessa piankin - eristysremontti maksaa itsensä takaisin jopa muutamassa vuodessa.

Jälleen­myyntiarvo ja asumis­viihtyvyys kasvavat

Lisäeritys kannattaa uudemmissakin rakennuksissa, sillä 2000-luvun alun taloissa käytettiin huomattavasti vaatimattomampia eristevahvuuksia kuin nykypäivän rakentamisessa suositellaan. Lisäeristysremontilla lisäät sekä talosi jälleenmyyntiarvoa, että asumisviihtyvyyttä ikävän vedon vähennyttyä. Myös ympäristö kiittää, sillä lisäeristys pienentää asuinrakennuksen hiilijalanjälkeä.

Ota yhteyttä!

Kun harkitset lisäeristysremonttia tai mietit kannattaako se oman kotisi kohdalla, ota yhteyttä meihin. Keskustelemme mielellämme vaihtoehdoista kanssasi ja kerromme lisää projektin etenemisestä ja pitkäaikaisista vaikutuksista.

Porilainen Rakennuspori Eristyspalvelut Oy tuntee lämmöneristämisen salat, Rakennuspori Ky uudisrakentamisen. Nopein tapa saada yhteyttä on soittamalla, mutta halutessasi voit myös lähettää sähköpostia tai pyytää tarjousta alla olevalla lomakkeella.

Yhteystiedot

Rakennuspori Eristyspalvelut Oy
Nyrhintie 12, 28760 Pori
(Uusiniityn teollisuusalue)
Y-tunnus: 2294488-9

Yhteyshenkilöt

Harri Laine, puh. +358400767952
harri.laine@rakennuspori.com
Mika Isokytö, puh. +358405963335
mika.isokyto@rakennuspori.com

LuotettavaKumppaniyritys