Rakennuspori Ky tekee tasokasta uudis­rakennusta Porissa

Haaveiletko uudesta kodista tai vanhan perinpohjaisesta saneerauksesta? Apu on lähellä, sillä tarjoamme ammattitaitoista remontointi- ja rakennuspalvelua Porissa ja lähikunnissa. Omakotitalojen lisäksi toimenkuvaamme kuuluvat esimerkiksi erilaiset ulko- ja hyötyrakennukset sekä teollisuushallit. Saneeraus- ja uudisrakentaminen ovat meillä hyvin hanskassa!

Puukalusteet vakio- ja erikoismitoilla

Rakennus- ja remonttipalvelun lisäksi saat meiltä kätevästi myös puukalusteet rakennettavaan tai saneerattavaan kohteeseen, sillä valmistamme ja asennamme omia puukalusteitamme (muun muassa keittiöihin ja WC-tiloihin). Tila ei ole esteenä, sillä kaikki puukalusteitamme on saatavana myös mittatilauksena erikoismitoilla.

Ota yhteyttä, oli tarpeen sitten remontointi, uudisrakennus tai kalusteet

Jos harkitset uudisrakennusta tai vanhan saneerausta, olemme luotettava vaihtoehto huolehtimaan urakasta. Työt tehdään kahdenkymmenen vuoden kokemuksella, laadusta tai jäljestä tuumaakaan tinkimättä. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro ajatuksistasi!

Porilainen Rakennuspori Eristyspalvelut Oy tuntee lämmöneristämisen salat, Rakennuspori Ky uudisrakentamisen. Nopein tapa saada yhteyttä on soittamalla, mutta halutessasi voit myös lähettää sähköpostia tai pyytää tarjousta alla olevalla lomakkeella.

Yhteystiedot

Rakennuspori Eristyspalvelut Oy
Nyrhintie 12, 28760 Pori
(Uusiniityn teollisuusalue)
Y-tunnus: 2294488-9

Yhteyshenkilöt

Harri Laine, puh. +358400767952
harri.laine@rakennuspori.com
Mika Isokytö, puh. +358405963335
mika.isokyto@rakennuspori.com

LuotettavaKumppaniyritys