Villan puhallus ammatti­taidolla

Rakennusporin Eristyspalvelut tekee pitkän linjan ammattitaidolla luonnonmukaisen keräyspaperista valmistetun ekovillan asennusta puhallettuna Porin ja koko Pohjois-Satakunnan alueella. Me tulemme luoksesi ja puhallamme eristeen paikan päällä rakenteilla olevaan kohteeseen tai eristeiden vaihdon yhteydessä. Käytämme vain Ekovillan laatutuotteita. Me olemme asiantuntijoita, ja voit aina luottaa laadukkaaseen suunnitteluun sekä toteutukseemme.

Villan puhallus

Villan puhallus suoritetaan silloin, kun rakennuksen runkotolpat ovat pystyssä. Villa puhalletaan suoraan koolinkien väliin kosteana, jolloin villa liimaantuu kiinni kuivuessaan rakenteisiin tiiviiksi eristeeksi. Villan puhallus hoituu meillä Rakennusporissa erityisellä puhalluskoneella, joka sisältää päivän puhallustyöhön tarvittavan villan. Puhallusvillan etu on sen vaivattomuus ja erinomainen eristyskyky. Kun villaa puhalletaan kattoon, ts. vinoon yläpohjaan, villa puhalletaan kantavien kattopalkkien väliin jäävään onteloon. Sekä lattioiden, kattojen että seinien kohdalla villa puhalletaan niin tiukkaan, että painumaa ei tapahdu.

Tilaa nyt laadukas villan puhallus!

Pyrimme aina laadukkaaseen lopputulokseen. Toimintamme on joustavaa sekä teemme aina sen minkä lupaamme. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja kuntelemme asiakasta projektin eri vaiheissa. Kun tarvitset laadukkaan eristyksen taloon kuin taloon, ota yhteyttä meihin, niin sovitaan villan puhalluksesta juuri sinun tarpeisiisi.

Porilainen Rakennuspori Eristyspalvelut Oy tuntee lämmöneristämisen salat, Rakennuspori Ky uudisrakentamisen. Nopein tapa saada yhteyttä on soittamalla, mutta halutessasi voit myös lähettää sähköpostia tai pyytää tarjousta alla olevalla lomakkeella.

Yhteystiedot

Rakennuspori Eristyspalvelut Oy
Nyrhintie 12, 28760 Pori
(Uusiniityn teollisuusalue)
Y-tunnus: 2294488-9

Yhteyshenkilöt

Harri Laine, puh. +358400767952
harri.laine@rakennuspori.com
Mika Isokytö, puh. +358405963335
mika.isokyto@rakennuspori.com

LuotettavaKumppaniyritys